Vriesea

even voorstellen

Sinds 1983 is René Zeestraten na afronding van de middelbare school bij het bedrijf van zijn vader Aad Zeestraten betrokken. Toen al was de interesse en passie er om van klein stekmateriaal een mooie Bromelia te maken. Het boeiende vak werd geleerd.

Jarenlang zijn vele soorten, afkomstig van de grote Bromelia familie, gekweekt en afgezet.

In 2007 is de naam van het bedrijf veranderd in Zeestraten Vriesea. Inmiddels worden in de kassen met een oppervlakte van 12.500 m2 diverse soorten Vriesea in potmaat 9 cm en 12 cm gekweekt. Samen met het team van medewerkers worden de planten met een topkwaliteit afgeleverd. Het vrachtvervoer is in eigen beheer, eventueel aangevuld met groepsvervoer, waardoor wij een stipte aflevering kunnen garanderen.

Zeestraten Vriesea is naast de daghandel gericht op de afzet naar supermarkten, bouwmarkten, groothandels, cash en carry en ketens van bloemenwinkels.

Ook grote orders en combinaties worden gerealiseerd. Alle mogelijkheden, zoals assortiment, verpakkingen, sierpotten, steeketiketten en thema's, worden besproken. Neem gerust contact met ons op.

duurzaam ondernemen

Zeestraten Vriesea teelt met grote zorg en toewijding onder goede klimaatomstandigheden en met een milieubewuste houding.

MPS GekwalificeerdWij maken minimaal en verantwoord gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

Hierdoor is ons bedrijf in MPS-GAP gecertificeerd bij MPS Milieu Project Sierteelt.